Päivä 2: ankaraa shoppailua – matkalaukku ja sen sisältö

Tervehdykset taas meren takaa!

Päivä numero 2 toi tullessaan nyt viimeistäänkin sen, että arkihuolet ovat unohtuneet ja kaikki kokevat olevansa lomalla. Eipä sitä silti voi sanoa että oltaisiin ehditty lekotella, sillä toinen päivä piti sisällään paljon kävelemistä ja tiukkaa ostelua.

Aamu alkoi hotellin mannermaisella aamupalalla ja aamu-uinnilla. Onni on uima-allas, jonne pääsee pulahtelemaan! Uinnin jälkeen kamat kasaan ja autoon, nokka kohti paratiisia (eli Sawgrass Mills -ostoskeskusta, outlet-kauppojen yhteenliittymää, joka on pinta-alaltaan 2 x Itiksen kokoinen). Iso osa ostoskeskuksesta on katettua ja ilmastoitua, mutta jotkut osat ovat ihan ulkoilmassa. Avo-ostoskeskukset ovat pohjolan ihmiselle aika hassu kokemus 🙂

Sawgrass Mills on must-pysähdys kaikille, jotka liikkuvat Floridassa ja ostavat koskaan mitään. Sieltä löytyy lähes mitä tahansa mitä voisi kuvitella: on fancyja merkkejä kuten Burberryä, ja Guccia, Niken ja muiden urheilumerkkien tehtaanmyymälöitä, halpoja matkalaukkuja, hillittömät valikoimat kenkiä, ja vaatteita joka lähtöön.

Tämän pysähdyksen ideana oli ostaa seurueelle uusi matkalaukku ja täyttää se ostoksilla. Matkalaukku löytyikin, ja saatiin ostettua se aika lailla täyteen… en uskaltanut hotellilla edes laskea montako paitaa tuli ostettua, kun melkein kaikki sovituskoppiin raahatut vaattet sopi päälle ja hintalapuissa luki plus miinus kymmenen taalaa. Ja mun ei edes pitänyt juurikaan shoppailla – tarkoitus oli löytää äidille ja hänen miehelleen kesävaatteita ja muuta tarpeellista. Onneksi nekin löytyivät siinä sivussa 🙂 ja Järvenpään jaostolle tiedoksi: mummi on löytänyt jo aika paljon muikeita tuliaisia.

Itselleni shoppailuosuuden tärkein osuus oli Ron Jon Surf Shop:sta ostettu rash guard -paita, joka pääsee suojaamaan selkää ja niskaa snorklatessa.

Sawgrass Millsistä oli tarkoitus jatkaa Aventuraan, mutta päästiin ulos Sawgrassista vasta seiskan jälkeen. Suuntasimme kaupan kautta hotellille, ja aloimme valmistautua huomiseen: checkout hotellista, auton luovutus ja laivalle. Whee!

Tämä kirjoitus on osa 6/13 sarjassa Florida & Karibia 2013