Päivä 1: ensimmäinen ilta Miamissa

Vaikka kukin meistä pilkki lentomatkalla, niin viimeiset yöunet kotipäässä jäi osalla lyhyiksi ja osalla väliin. Kun siihen vielä Suomen aikaa aamukolmelta herääminen, pitkä matka ja aikaero, niin valvomista vuokra-autoon hypätessä oli takana, no, vähän liikaa. Siispä ensimmäisenä iltana ei ollut tarkoituskaan tehdä mitään ihmeellistä: lähinnä ruokkia itsemme ja pysytellä hereillä iltaan asti, jotta rytmin saa käännettyä.

Ajelimme kentältä hotellille tsekkaamaan itsemme sisään ja vaihtamaan vaatteet, ja sitten lähdimme metsästämään ruokaa. Päädyimme Dolphin Mall:iin syömään, ja takaisin autolle kävellessä väsymys oli jo niin kova, että se kippasi äidinkin nurin (tai no, kyllä siinä oli asfaltin päällä pieni kivi avittamassa kaatumisessa). Koska äidillämme on ollut paha tapa tutustua ulkomaan reissuilla paikallisiin sairaaloihin potilaan roolissa, sydän ehti jo käväistä kurkussa, mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä. Äitiparan toinen polvi meni kylläkin asfaltti-ihottumalle, joten seuraavana stoppina olikin sitten Apteekki (CVS) ja desinfiointiaineen osto.

Vielä apteekin jälkeen tuntui hyvältä idealta käväistä pienellä Miami Beach by Night -kiertoajelulla, mutta aika nopeasti täytetyillä masuilla varusteltu jengi alkoi väsähtää, ja jo ennen Miami Beachille saapumista jouduimme käyttämään kaikkia mahdollisia keinoja jotta kanssamatkustajat saatiin pysymään hereillä. Kuski onneksi nukkui koneessa niin hyvin, että autokyydissä ei tarvinnut pelätä.

Yöllinen Miami Beach ja pilvenpiirtäjät nähtiin pikaisesti, jonka jälkeen pikavauhtia hotellille ja nukkumaan. Päivän nro 2 agendalla on rankkaa shoppailua, joten unta tarvitaan.

Hopeinen periamerikkalainen kulkupelimme, seuraava sitten viikon kuluttua ensimmäisen risteilyn jälkeen.

Tämä kirjoitus on osa 5/13 sarjassa Florida & Karibia 2013